08:10 / 23.02.2021.

Autor: HRT

Navijači se oprostili od Saračevića: Za nas nema teže noći

Zlatko Saračević

Zlatko Saračević

Foto: Vjeran Zganec Rogulja / PIXSELL

Počast treneru Podravke Vegete Zlatku Saračeviću sinoć su odali navijači Kronikus Koprivnica uz baklje i novi transparent: - Uz večernja zvona zaklopio si oči, treneru za nas nema teže noći. Počivao u miru!

Iz koprivničkog su kluba prenijeli i riječi kojima su se oprostili od rukometne legende preko njihove službene stranice.  

- Posljednje tri godine doživjeli smo neke prekrasne trenutke s Podravkom i ti trenuci ispunjeni su čarolijom zahvaljujući ljudima koji su bili oko nas. To nisu samo naši prijatelji s kojima smo navijali, nisu samo igračice koje igraju, već je tu i lik trenera, osobe s autoritetom koji upravlja cijelom koncepcijom te divne igre, koja nama navijačima daje radost u pobjedi ili tugu u porazu. "SARAČEVIĆ ZLATKO!!!" Skandirali smo mu s tribine, a on bi uvijek mahnuo. On je taj koji zna što će i kako će, kada mi drugi pojma nemamo što bi se dalo napraviti. Ostat će nam u uspomeni kao trener koji je svojim radom ostavio trag u klubu i priuštio nam puno lijepih trenutaka kada ih nismo očekivali, puno pobjeda zbog kojih smo osjećali ponos u srcu jer je naša Koprivnica opet postajala rukometna metropola. To srce danas plače, natopljeno suzama jer smo izgubili velikog čovjeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!