Ivica Obrvan trener Podravka Vegete

10.06.2023.

18:58

Autor: I.L./HRT

Ivica Obrvan

Ivica Obrvan

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Ivica Obrvan je novi trener Rukometnog kluba Podravka Vegeta. Potpisao je ugovor na dvije godine, a s ekipom će se susresti na pripremama koje će početi u srpnju.

U posljednje 23 godine Obrvan je gradio trenersku karijeru te ostvarivao brojne rezultate u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Posljednji klub bio mu je PPD Zagreb. U Koprivnici ga čeka prvi angažman u ženskom rukometu. 


- Prije svega sam trener i profesionalac i moj posao je rukomet. Pojavio se interes kluba koji itekako puno znači u ženskom rukometu te je najtrofejniji rukometni klub u Hrvatskoj s prilično dugom ako ne i među najdužim tradicijama u europskim natjecanjima. Kroz razgovore smo vidjeli da nam se interesi na neki način preklapaju te samo mogu reći da smo pregovore zaključili s jednom jasnom vizijom za budućnost.


Prvi dojmovi:


- Proteklo sam razdoblje otkad smo započeli pregovore dosta pratio i gledao ženski rukomet jer sam bio slobodan od klupskih angažmana. Cilj zasigurno jest vratiti titulu prvaka u Koprivnicu te osvojiti Kup s obzirom na to da je posljednje dvije sezone prvenstvena titula izostala. Kvaliteta postoji, bez sumnje, ogromna tradicija i vjerujem da ove ciljeve možemo ispuniti, a pritom ne želim nikog podcijeniti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!