13:46 / 06.03.2021.

Autor: I.L./HRT

"Kad se sjetim da prije šest mjeseci nisam mogao ustati bez bolova..."

Filip Mihaljević

Filip Mihaljević

Foto: Lukasz Szelag / REUTERS

Nakon što je sinoć osvojio brončanu medalju na Europskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunu, a danas i primio medalju na skromnoj ceremoniji, Filip Mihaljević je istaknuo kako je presretan. Posebna zahvala ide fizioterapeutu.

- Tek su se dojmovi slegli, sinoć sam bio još u natjecateljskom raspoloženju. Stvarno sam presretan i emocije nadiru, stvarno podrška stiže sa svih strana i čestitke mojih najbližih, prijatelja i od atletskih prijatelja. Mislim da je ovo uspjeh za sve nas, a pogotovo za moj tim, ljude koji su surađivali sa mnom, trener i fizioterapeut koji me vratio iz ozljede. Kad se sjetim da prije šest mjeseci nisam mogao ustati sa stolice bez bolova mislim da ova medalja dobiva i malo zlatniji sjaj nego što je ovo treće mjesto. Sa svojim nastupom sam jako zadovoljan. Unatoč teškim problemima koji su bili zadnjih šest mjeseci sam stvarno prezadovoljan i nadam se da je ovo jedna stanica za ljeto i za ono što nas čeka i da će rezultati doći.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!