16:32 / 08.03.2021.

Autor: I.L./HRT

Bralić: Možemo igrati sa svima ako budemo kompletni

Stipe Bralić

Stipe Bralić

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija igrat će na Europskom prvenstvu u skupini D s ekipama domaćina Francuske, Rusije i Češke, odlučio je ždrijeb u Valenciji.

Hrvatice su dobile izuzetno tešku skupinu na 38. Eurobasketu, na kojem će od 17. do 27. lipnja u španjolskoj Valenciji i francuskome Strasbourgu sudjelovati 16 nacionalnih ekipa.

- Bilo koji ždrijeb ne bi bio prelaki jer smo iz četvrte jakosne skupine. Istina, priželjkivao sam da igramo u Valenciji u Španjolskoj i prije zadnjeg šešira da baš ne budemo u skupini D, ali što je tu je. Protiv Francuske domaćina bit će izuzetno teško. Rusija je jedna od najjačih reprezentacija Europe, ali mislim da možemo igrati protiv njih i Čehinja pod uvjetom da budemo u najboljem sastavu, da igraju naše najbolje košarkašice i onda mislim da možemo loviti prolazak skupine, a kasnije u nokaut fazi je sve moguće. Uvjet je da igramo u najboljem sastavu, imamo puno dobrih igračica, puno talenta, možemo igrati sa svima ako budemo kompletni, rekao je nakon ždrijeba izbornik Stipe Bralić za Hrvatski radio. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!