17:04 / 22.02.2021.

Autor: HTV

Kapetanica Podravke u suzama: Njegove zadnje riječi bile su - Cure, volim vas

Kapetanica Podravke Dragica Džono

Kapetanica Podravke Dragica Džono

Foto: Damir Spehar / PIXSELL

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan "Zlatko" Saračević (59) umro je u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Iz Podravke su još jednom željeli istaknuti što je sve Saračević napravio za klub, ali i kako je utjecao pozitivno na njihove živote.

Direktorica Podravke Vlatka Mihoci rekla je da se nikad neće zaboraviti što je Saračević napravio za klub te je izrazila sućut njegovoj obitelji i svim njegovim prijateljima u ime kluba.

- Nažalost, nikad ne znamo što nas čeka u životu. Do zadnjeg trenutka se borio, ali nažalost s takvim ishodom. Pamtit ćemo ga kao izrazitog stručnjaka i rukometnog znalca, rekla je Mihoci.

Nakon nje pred novinare je stala, u ime cijele ekipe, kapetanica Dragica Džono koja je jedva suspregnula suze.

- Izrazito smo ponosni što nas je kroz takve trenutke vodio čovjek kao što je bio Zlatko Saračević. Njegove zadnje riječi na kraju utakmice bile su: "Cure, ja vas volim.", govorila je kroz suze.

Istaknula je da je bio veliki stručnjak, ali prije svega veliki čovjek pa onda trener.

- Sjetit ću se samo kako nas je trgnuo, na koji nas je način 'palio'. Imala sam razgovor s njim uoči utakmice s Lokomotivom i rekla sam mu da ćemo pobijediti. Naš plan je bio održati se na okupu do lipnja, ali eto, on to nije doživio, rekla je Džono.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!