18:15 / 22.02.2021.

Autor: Hina

Knjige žalosti za Saračevića: Bio je ljudina i pravi prijatelj

Knjiga žalosti za Zlatka Saračevića

Knjiga žalosti za Zlatka Saračevića

Foto: Damir Špehar / PIXSELL

Hrvatski rukometni savez (HRS) i rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi Zlatku Saračeviću koji je umro u nedjelju.

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći će se upisati 23. veljače od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, dok je knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena danas od 16:00 do 19:00 sati i sutra od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

- Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut, kazao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.


Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan "Zlatko" Saračević (59) umro je u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!