Posljednji ispraćaj Saračevića

25.02.2021.

15:35

Autor: HRT

Sprovod Zlatka Saračevića na groblju Mirogoj

Sprovod Zlatka Saračevića na groblju Mirogoj

Foto: Davorin Visnjic / PIXSELL

Prerano preminula legenda hrvatskog rukometa i trener Zlatko Saračević ispraćen je na posljednji počinak. Pogreb je održan u Aleji hrvatskih velikana na zagrebačkom Mirogoju.

- Sretni smo i zahvalni na svakom trenutku provedenom zajedno, ali istovremeno žalimo što ih nije bilo više. Sarač, hvala ti za svaki gol, za svaku riječ, savjet, za svaki trenutak vremena koji si odvojio za nas, da bi nam pomogao, objasnio, gurnuo nas naprijed, objavio je Hrvatski rukometni savez.

 Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan Zlatko Saračević (59) umro je u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.


Suigrač iz Atlante Zoran Mikulić u ime kolega oprostio se od Saračevića, a govor je održao i čelni čovjek hrvatskog rukometa.

- Zatvorila se još jedna rukometna knjiga, knjiga izuzetno bogatog sadržaja i velikih ostvarenja, dobrih i plemenitih djela. Prestalo je kucati veliko srce, umro je naš dragi Zlatko Saračević Sarač, rekao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!