16:18 / 01.03.2021.

Autor: HRT

Vekić najavila novi Premier Tennis Show

Najava Premier Tennis Showa

Najava Premier Tennis Showa

Foto: - / SMART Counselling

I ove godine će se u Osijeku održati Premier Tennis Show, sportsko-humanitarna akcija koju je pokrenula tenisačica Donna Vekić i njezina obitelj, a sav prikupljen prihod bit će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko baranjskoj županiji.

Prošle godine hrvatski Premier Tennis Show se održao u jeku pandemije, a u ponedjeljak su u Osijeku predstavili nastavak projekta koji će se održati 6. i 7. travnja.

Na novinskoj konferenciji su sudjelovali Donna Vekić, koja se video pozivom javila iz Geneve, gdje je obavila manji operativni zahvat, najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić iz Rotterdama, Ivan Ljubičić sudjelovao je javljanjem iz Dohe, a predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić javila se iz Zagreba.

- Prošle godine smo na Donninu inicijativu započeli s ovim sportsko-humanitarnim projektom. Ovo je inicijativa koja se događa prvi put u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima. Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku, rekao je Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

Na ovom sportsko-humanitarnom eventu očekuje se nastup svih najboljih hrvatskih tenisača i tenisačica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!