Kvesić: Jedino bi me olimpijska medalja u potpunosti zadovoljila

15.07.2021.

19:54

Autor: K.L./Sport/Dnevnik/HRT

Ivan Kvesić

Ivan Kvesić

Foto: HTV / HRT

Osam dana ostalo je do početka Olimpijskih igara koje će se održati u dosad neviđenim okolnostima. Stroge mjere na snazi su u Tokiju, u kojem vlada izvanredno stanje zbog pandemije.

Dobra vijest je da se naš kanuist na divljim vodama Matija Marinić vratio treninzima nakon dvodnevne izolacije.

Srećom, takvih problema nisu imali naši veslači koji bruse formu na jezeru u podnožju planine Fuji.

Upravo će Damir Martin biti prvi hrvatski predstavnik koji će nastupiti na Igrama na sam dan otvorenja - 23. sprnja.

A prvi put na Olimpijskim igrama dodjeljivat će se medalje u karateu. Hrvatsku će predstavljati, svjetski prvak iz Madrida, Ivan Kvesić koji će put Tokija u subotu.

- Moja očekivanja su dosta visoka. Budući da sam aktualni svjetski prvak, jedino što bi u potpunosti zadovoljilo moje apetite je olimpijska medalja. Sad baš da kažem da je zlato jedino što me zanima, nije, bio bih sretan s medaljom i očekujem da se vratim s njom, rekao je Kvesić za HRT.

- Forma ide na bolje, svaki tjedan se i sve bolje osjećam. U subotu imamo let za Japan, imamo još tri tjedna do samog nastupa. Super se osjećam, pozitivna je energija i nadam se da će i tako završiti, zaključio je hrvatski karatist.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!