Nova uprava Dinama!

11.03.2023.

15:26

Autor: HRT

Predsjenik Barišić

Predsjenik Barišić

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Dinamova nova uprava do nove skupštine imat će četiri člana. Vlatki Peras i Dariju Šimiću pridružili su se Darko Podnar i Danijel Tomačić.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti.


- U subotu 11. ožujka 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo. Na sjednici su donesene sljedeće odluke:


Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor imenovao je Darka Podnara i Danijela Tomačića kao nove članove Uprave. Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave.


Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu.


Za savjetničko tijelo predsjednika, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su: Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.

Novi član uprave Podnar je godinama bio u upravi Istre 1961 i direktor pulskog prvoliagša, a Tomačić, kojega se nije spominjalo u medijima kao potencijalnog kandidata, član je komisije za natjecanje i program rada Nogometnog saveza Karlovačke županije, ujedno i direktor Lana Grupe koja je sponzor kluba.


- Vlatka Peras ostaje predsjednica uprave, imamo sad četveročlanu upravu uz Darija Šimića, njih dvojicu. Djelovat će kao što su i dosad djelovali jer smo ostali oslabljeni. Isključena je Amra Peternel, Antolić je otišao i morali smo popuniti i ekipirati upravu. O tome smo odlučili jednoglasno, rekao je Ognjen Naglić, član izvršnog odbora na odlasku.


Podsjetimo, sljedeća redovna skupština Dinama je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!