Lovren: Ovakve stvari ne mogu se kupiti novcem

20.12.2022.

20:00

Autor: Dnevnik/IMS/HRT/I.Ž.K.

izjava Lovren

izjava Lovren

Foto: HTV / HRT

Nakon spektakularnog dočeka brončanih Vatrenih u nedjelju u Zagrebu, našim se reprezentativcima organiziraju slavlja i u za njih posebnim sredinama. 

Dejan Lovren nije rođen u Karlovcu, ali često je isticao da je to njegov grad, u koji je došao živjeti kao dijete i u kojem je počeo igrati nogomet. Karlovčani su mu doček priredili u sportskoj dvorani.

- Još se nisu slegnuli dojmovi, još sam uzbuđen i još me drži adrenalin od dočeka na Trgu, a hvata me i nervoza pred mojim Karlovčanima. Meni je Karlovac omogućio prve korake u nogometu, tu sam počeo, grad Karlovac me primio nakon Njemačke otvorenih ruku i zauvijek sam na tome zahvalan. Imam bezbroj prijatelja tu, tetka mi tu živi i uvijek se tu rado vratim, rekao je Lovren. 

Sada slijedi malo odmora.

- Odmorit ću se, imam dosta obaveza, slijede pripreme. Mi na papiru izgledamo kao veliki favoriti, na SP-u se vidjelo da to ništa ne znači, veliki su ispali, mali su ostali i na kraju se pokazalo da je naša skupina bila najteža.


Koliko mu znači doček u Karlovcu?

- Kao što sam već rekao, ja sam prije četiri i pol godine ovo već doživio, nikad to neću zaboraviti, ja sam njihov dužnik za sva vremena. Ovakve stvari se ne mogu kupiti novcem.

Hrvatska će u lipnju igrati na završnom turniru Lige nacija, Luka Modrić je rekao da će ostati za Ligu nacija, hoće li i Lovren?

- Luka je stariji od mene četiri godine, ali drži se bolje od mene. Vidjet ćemo, sa smiješkom je rekao hrvatski branič.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!