Dalić na dočeku: Nitko mi ne može zabraniti da zahvalim braniteljima!

19.12.2022.

17:21

Autor: A.M./HRT

Zlatko Dalić dočekan u Varaždinu

Zlatko Dalić dočekan u Varaždinu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell

Izbornik Zlatko Dalić dočekan je danas poslijepodne u Varaždinu. Zahvalio se prisutnima i pozvao na poniznost, skromnost, vjeru i zajedništvo.

- Znam da je zima ali vi ste tu, to samo pokazuje koliko volite reprezentaciju. Osvojili smo broncu, ona je za mene kao zlato. Dali smo sve od sebe i trudili smo se. Mislim da ovoj mladeži ovdje igrači hrvatske reprezentacije moraju biti primjer, pokazatelj da ništa nije nemoguće. Oni su pokazali skromnost, domoljublje i vjeru, to je dalo rezultate. Ovo je moja Hrvatska, zajedništvo, ljubav, poniznost, skromnost i onda ništa nije nemoguće. Ne može meni nitko meni u mojoj Hrvatskoj zabraniti da zahvalim braniteljima, da nije bilo njih ne bi bilo ni mene, ni hrvatske reprezentacije, ni nas, zato sam ponosan i sretan da sam izbornik hrvatske reprezentacije, rekao je Dalić i nastavio:


- Sve zasluge idu našim igračima. Oni su svoj život osigurali, ali kad obuku hrvatski dres daju uvijek sve od sebe. Oni su dokaz da se može sve. i ja sam dokaz, krenuo sam iz malog mjesta, a sad sam tu. Vjerujte, radite, budite pošteni i sve će se vratiti. Veliko vam hvala! Iznad svih nas je Hrvatska, hvala vam!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!