Brozović: Ne žalim, ali mogli smo malo više

19.12.2022.

22:01

Autor: HRT/A.V.

Doček Brozovića i Budimira u Velikoj Gorici

Doček Brozovića i Budimira u Velikoj Gorici

Foto: Zeljko Hladika / Pixsell

Svoje heroje danas je pozdravila i Velika Gorica. Marcela Brozovića i Antu Budimira ispred muzeja Turopolja dočekali su brojni navijači uz baklje, pjesma i skandiranje. 

Standardno dobro raspoloženi Brozović u svom je stilu odgovorio na pitanje voditelja o umoru: - Ma jesam, ali sad nisam. Uspio sam se otrijezniti. 


- Nisam se nadao ovakvom dočeku i svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da će ovako biti i u šestom mjesecu ako uspijemo osvojiti Ligu nacija. Ne žalim zbog rezultata u Kataru, ali mogli smo malo više.

Ante Budimir se također zahvalio okupljenima na podršci.


 - Prije svega, Goričani, hvala što ste došli u ovako velikom broju. Vidjeti vas ovdje u svom gradu je nešto posebno. Nema umora. Sretni smo i nadamo se da ćemo se i u budućnosti ovako okupljati.


- Cijelu omladinsku školu sam proveo ovdje, prvo Radnik, a onda Gorica. Velika Gorica i Turopolje uvijek su davali igrače za reprezentaciju, za HNL i za inozemstvo. Nadam se da će Hrvatska uvijek imati predstavnika odavde, zaključio je Budimir.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!