Rukometaši pozivaju gledatelje u Osijek na Croatia Cup

27.12.2021.

18:41

Autor: I.Ž.K./HRT/HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija

Hrvatska rukometna reprezentacija

Foto: Srećko Niketić / PIXSELL

Osijek će od 6. do 8. siječnja 2022. biti domaćin rukometnog Croatia Cupa, a tijekom dana stigle su sjajne vijesti iz Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Gledatelji će tako moći prisustvovati susretima Croatia Cupa na kojemu će uz hrvatsku reprezentaciju nastupiti još momčadi Bosne i Hercegovine te Rusije. 

Hrvatska muška seniorska reprezentacija od Nove godine u Osijeku će obaviti završne pripreme za Europsko prvenstvo kojemu su domaćini Mađarska i Slovačka od 13. do 30. siječnja sljedeće godine.

U sklopu tih priprema održava se i Croatia Cup, a svim susretima u Osijeku moći će prisustvovati i gledatelji. Doduše, ne u punom kapacitetu dvorane Gradskog vrta, ali i s 50 posto popunjenosti koliko je dopušteno epidemiološkim mjerama, atmosfera će zasigurno biti odlična.

Ulaz u dvoranu moguć je samo uz predočenje COVID-19 potvrde, kao i pridržavanje svih epidemioloških mjera u dvorani, što znači obavezno nošenje maski preko lica i nosa tijekom cijelog boravka u dvorani.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!