Musa: Teško je zaspati nakon ovakvog poraza

14.01.2023.

13:22

Autor: K.L./HRT

Željko Musa

Željko Musa

Foto: Pixsell / PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Željko Musa rekao je da je igračima teško pao poraz od Egipta na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva.

- Sigurno da smo izvrtjeli svašta u svojoj glavi. Nismo ni spavali dobro, teško je zaspati nakon ovakvog teškog poraza. No, život i natjecanje idu dalje. Mi smo i dalje u natjecanju i postoji šansa da prođemo dalje. Moramo dati sve od sebe, pogledati što smo griješili, to ispraviti i dati sve od sebe u nadolazećim utakmicama, rekao je Musa.


Kaže da ga nisu iznenadili Egipćani, no naša reprezentacija nije bila prava.


- Bili smo spremni na sve što su oni radili, ali nismo bili pravi niti u obrani, a ni u napadu. Nisu nas iznenadili, kad smo imali šansu za lagane pogotke, gađali smo njihovog golmana i on je dobro branio. U obrani, kad smo imali šansu da spojimo, dopuštali smo loptu da ode. Nismo se držali principa da spajamo sve do krila u obrani, pa je obrana u nekim trenucima i pucala na sredini, objasnio je Musa.


Kazao je Musa da još nisu gledali SAD-a, ali treba ih cijeniti i respektirati.


- Nikad nećemo odustati, nećemo razočarati navijače što dolaze i bodre nas, a onda što bude, kazao je Musa.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!