Zubčić, Popović i Ljutić u akciji na završnici Svjetskog kupa

17.03.2023.

23:00

Autor: A.M./HRT

Filip Zubčić

Filip Zubčić

Foto: Lisi Niesner / REUTERS

Subota je za hrvatske ljubitelje skijanja zanimljiv dan na završnici Svjetskog skijaškog kupa, a događanja prenosimo na Drugom programu Hrvatske televizije i na našem portalu.

Od 8.55 u izravnom prijenosu možete pratiti muški veleslalom sa završnice Svjetskog kupa u Soldeu, u kojem Hrvatska ima jednog predstavnika, Filipa Zubčića sa startnim brojem devet.


Od 10.25 pogledajte prvu vožnju ženskog slaloma. Hrvaska ima dvije predstavnice,  Leona Popović ima startni broj četiri, a Zrinka Ljutić 11.


Leona Popović je ove sezone u 10 slaloma imala sedam plasmana među 10 najboljih, a Zrinka Ljutić četiri, no i prvo hrvatsko žensko postolje, treće mjesto iz Špindlerovog Mlyna od 2007. godine.


Filip Zubčić nije imao sjajnu sezonu, najbolji rezultat bilo mu je osmo mjesto, što nije na razini odličnih rezultata iz 2020. i 2021. godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!