Popović: Druga vožnja je bila sjajna

28.01.2023.

18:02

Autor: I.L./Hina

Leona Popović, Zrinka Ljutić

Leona Popović, Zrinka Ljutić

Foto: HTV / HRT

- Imala sam najbolje vrijeme druge vožnje, sve je bilo jako dobro, komentirala je hrvatska skijašica Leona Popović sedmo slalomsko mjesto u utrci Svjetskog kupa u Špindleruvom Mlynu.

Nakon prve vožnje Popović je bila na 20. mjestu nakon čega je bitno popravila plasman te je završila kao odlična sedma.


- U prvoj se vožnji, za razliku od Zrinke, nisam najbolje snašla. No, u drugoj je sve bilo odlično, vožnja je bila sjajna u svakom pogledu o čemu govori i najbolje vrijeme. Ukupno sam završila sedma i naravno da sam zadovoljna, rekla je Leona Popović.


S druge strane Zrinka Ljutić je u subotu imala dijametralno suprotnu utrku. Nakon prvog 'laufa' je bila odlična šesta, ali je na kraju završila tek na 29. mjestu.


- Prva je vožnja bila dosta dobra, a i u drugu sam krenula odlično. No, potom se dogodila jedna greška na ravnici gdje sam izgubila jako puno vremena. Nema veze, u nedjelju je na istom mjestu nova prilika. Pokušat ću biti bolja, rekla je Ljutić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!