Paraolimpijske igre na Hrvatskoj radioteleviziji

16.08.2021.

11:51

Autor: RJ Marketing i Komunikacije/HRT

Voditelj projekta Paraolimpijskih igara na HRT-u Daniel Križ

Voditelj projekta Paraolimpijskih igara na HRT-u Daniel Križ

Foto: HTV / HRT

Gledatelji Hrvatske televizije od 24. 8. do 5. 9. 2021. moći će pratiti Paraolimpijske igre iz Tokija. 

- Na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2) u planu je desetak prijenosa natjecanja u kojima hrvatske paraolimpijke i paraolimpijci imaju najveće šanse za medalje te prijenosi otvaranja i zatvaranja Igara, rekao je voditelj projekta Paraolimpijskih igara na HRT-u Daniel Križ i dodao kako će HTV-ov Sportski program prijenose raditi iz Zagreba.

Budući da se natjecanja neke dane održavaju po noći po nađem vremenu, ta će natjecanja ići u snimku, a ostala će gledatelji pratiti u izravnom prijenosu. Također, polufinale i finale u nekim sportovima radili bi se na način da bi se polufinale snimao i puštao uoči finala koji bi se radio uživo.

Osim otvaranja i zatvaranja Igara, sportovi koje će gledatelji moći pratiti u prijenosu su: stolni tenis, atletika (kugla, disk, dalj), plivanje i parataekwondo.

Slušatelji Hrvatskoga radija u informativnim emisijama na Prvom programu, kao i sportske emisije na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT-HR2), pratit će sve nastupe hrvatskih paraolimpijaca. U suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) emitirat će se i izjave te razgovori s osvajačima medalja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!