Igrač Liverpoola: Prijatelju su rekli da ima lažne ulaznice, a dobio ih je od mene

17:03 / 29.05.2022.

Autor: K.L./HRT

Andy Robertson u dresu Liverpoola

Andy Robertson u dresu Liverpoola

Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS

Europska nogometna organizacija (UEFA) objasnila je kako je finale Lige prvaka kasnilo zbog tisuće navijača koji su htjeli ući na stadion s lažnim ulaznicama.

Ipak, britanski mediji pišu da se radilo i s problemima oko očitanja kodova na ulaznicama te da nisu sve ulaznice bile laže. Tako je rekao i igrač Liverpoola Andy Robertson, čije su ulaznice "proglašene" lažnima, a došle su iz kluba.

- Naravno da su moje ulaznice išle kroz klub i nekako je netko rekao jednom od mojih prijatelja da ima lažnu ulaznicu, a ja sam siguran da sigurno nije bila jer ju je dobio preko mene. Onda je i francuska policija odlučila baciti suzavac na navijače i obitelji. Nije bilo dobro organizrano, ali moramo imati i razumijevanja jer je ovo Pariz dobio u posljednji trenutak, s obzirom na sve što se događa u Rusiji, rekao je Robertson te dodao:

- Ipak, kao Uefino natjecanje i najveća utakmica u svijetu nogometa, trebalo je sve biti bolje organizirano. Takve odgode se ne smiju događati, ali i ovo što se događalo s policijom. Trebam razgovarati sa svojom obitelji. Znam da su svi dobro i to mi je najvažnije.

Engleski mediji su pisali o sukobu navijača Liverpoola i čuvara reda, a u svom prvom izvještaju tijekom noći francuska policija je navela kako je uhićeno 68 osoba, dok je u nemirima ozlijeđeno njih više od 200. U pitanju su, navodi se, sve ozljede lakše prirode te je pomoć ukazana na licu mjesta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!