Zbog kaosa ispred stadiona kasnilo finale Lige prvaka

28.05.2022.

21:18

Autor: I.L./HRT

Navijači ispred stadiona

Navijači ispred stadiona

Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS

Zbog problema u organizaciji kasnilo je finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida koje se igra u Parizu na Stade de Franceu.

Navijači nisu uspjeli ući na vrijeme, navodno su probili koridore i poput rulje krenuli prema ulazima. Stadion prelijeće policijski helikopter.

Navijači ispred stadiona

Navijači ispred stadiona

Foto: Fernando Kallas / REUTERS

Brojni engleski mediji su pisali kako ispred stadiona vlada kaotična atmosfera jer je otvoren tek određeni broj ulaza te da brojni navijači Liverpoola ne mogu ući na stadion. Kako je vrijeme odmicalo tako je rasla nervoza na svim stranama. Navijači su tražili način da što prije uđu na stadion, dok su organi reda upotrebljavali i suzavce kako bi pokušati smiriti situaciju.

Finale je najprije odgođeno za 15 minuta, da bi stigla nova objava da će kasniti pola sata i početni zvižduk biti u 21.30. Prema zadnjim informacija početak bi trebao biti u 21.36.

Igrači obiju momčadi ponovno su morali izaći na zagrijavanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!