Petrović objavio, u samo tri dana skupljeno skoro 3 milijuna kuna

24.06.2022.

18:30

Autor: HRT

Aleksandar Aco Petrović

Aleksandar Aco Petrović

Foto: Robert Anic/ / PIXSELL

Aleksandar 'Aco' Petrović objavio je danas u 18 sati prvi financijski izvještaj inicijative za spas Cibone pod nazivom "Mi smo Cibona", iznos koji je objavljen skupljen je za svega tri dana, a iznosi skoro tri milijuna kuna. 

- Akumulirana brojka akcije za spas Cibone je 2.894.491,39 kuna. Hvala svima koji sudjelujete u ovoj plemenitoj akciji. Uz napomenu da je ova brojka skupljena u 3 dana, objavio je Petrović na svom Twitteru. 


Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener ovaj tjedan je iz Trofejne sobe Cibone poslao vapaj za spas kluba koji je tada ušao u 60. dan blokade računa i već od ovog utorka netko od vjerovnika može pokrenuti stečaj jednog od najvećih sportskih simbola Zagreba i Hrvatske.


Ideja je da se od onih kojima je Cibona u srcu, a financijski su zbrinuti, sakupi dovoljan iznos koji bi jamčio opstanak kluba, što je Petrović shvatio kao osobnu misiju, jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!