Petrović: Odaziv na kampanju daje nam nadu

20.06.2022.

23:33

Autor: I.L./HRT

Aleksandar Aco Petrović

Aleksandar Aco Petrović

Foto: Robert Anic / PIXSELL

- Ono što me posebno veseli je usmena potvrda četiri bivša trenera Cibone i izbornika da će uplatiti određeni iznos na račun udruge, napisao je u objavi na Twitteru proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aco Petrović koji je danas iz Trofejne sobe Cibone poslao vapaj za spas kluba koji je ušao u 60. dan blokade računa.

Već od utorka netko od vjerovnika može pokrenuti stečaj jednog od najvećih sportskih simbola Zagreba i Hrvatske.  


- Ja bih ovako rezimirao dan: cilj ove kampanje je ogromnom energijom i osobnim primjerom svakog tko može i kome je Cibona na srcu, okrenuti trend od stečaja ka normalnom, modernom, uređenom, profesionalnom košarkaškom dioničkom društvu, napisao je Petrović koji je opstanak kluba shvatio kao osobnu misiju jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka.

Petrović je na današnjoj konferenciji otkrio da su akciju podijelili u tri kruga te da će u prvom krugu, koji će trajati deset dana, primati uplate od 5000 eura na više.

- Odaziv na kampanju daje nam nadu da će vjerovnici i ulagači zajedno uskoro postati dioničari, odnosno suvlasnici Cibone kakvu su još jučer rijetki mogli samo sanjati, objavio je večeras na Twitteru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!