Popović zadovoljna nakon olimpijskog slaloma: Probala sam dati maksimum

09.02.2022.

08:22

Autor: I.Ž.K./HRT/HOO

Leona Popović

Leona Popović

Foto: Denis Balibouse / REUTERS

Pobjednica olimpijskog slaloma u Pekingu je Slovakinja Petra Vlhova, a Leona Popović na 23. mjestu bila je najbolja od tri hrvatske predstavnice koje su nastupile u utrci.

Nakon 30. mjesta u prvoj vožnji, Leona Popović popravila je svoj plasman te na kraju zauzela 23. mjesto zaostavši za Vlhovom 3.44 sekunde.

- Zadovoljna sam drugom vožnjom, stvarno sam probala dati svoj maksimum. U prvoj vožnji mi to baš nije uspjelo kako sam si zamislila, ali mislim da sam drugu ipak definitivno malo bolje odradila. Na kraju, sveukupno gledano, zadovoljna sam današnjim danom, mislim da sam dobro iskoristila cijelu situaciju i zadovoljna sam, izjavila je Popović.

- Između dvije vožnje sam išla u sobu malo odmoriti, istegnuti se. Meni se često desi da imam dosta velike promjene raspoloženja, radim na tome da se mentalno probam što više sabrati. Mislim da i u tom pogledu napredujem, dodala je najbolja hrvatska skijašica. 

Zrinka Ljutić je u prvoj vožnji bila 26., a na kraju je zauzela 25. mjesto (+3.93), a Andrea Komšić je odustala u prvoj vožnji. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!