Navijačka atmosfera na Poljudu, ori se pjesma

26.05.2022.

14:14

Autor: I.Ž.K./HRT

Hajdukovi navijači

Hajdukovi navijači

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL

Sve je spremno za finale Hrvatskoga nogometnog kupa između Hajduka i Rijeke. Prijenos na HTV-u 2 i našem portalu.

Galerija
Navijači spremni za finale Kupa, Foto: HTV/HRT
Navijači na Poljudu, Foto: HTV/HRT

Nakon nedavnih nereda na autoputu nakon derbija na Maksimiru, policija ne prepušta ništa slučaju. Policijski helikopter je u stalnom kruženju iznad Poljuda.

Policijski helikopter iznad Poljuda

Policijski helikopter iznad Poljuda

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL

Korteo Torcide na putu je prema Poljudu.

Galerija
Povorka Torcide prema Poljudu, Foto: Ivo Cagalj /PIXSELL
Povorka Torcide prema Poljudu , Foto: Ivo Cagalj/PIXSELLPovorka Torcide prema Poljudu, Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Već tradicionalno kada je u pitanju Jadranski derbi, dio navijača Rijeke stigao je u Split brodom u organizaciji Kluba navijača Armada.

 Plovilo se više od 14 sati.

- Zasad je sve prošlo u redu, ekipa je bila vesela, bez incidenata. Ne bojimo se incidenata u slučaju nepovoljnog rezultata, rekao je Marko Novoselić, zapovjednik M/T Marko Polo za Regionalni dnevnik.  

Galerija
Dolazak navijača HNK Rijeka brodom u splitsku luku, Foto: Miroslav Lelas /PIXSELL
Dolazak navijača HNK Rijeka brodom u splitsku luku , Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLDolazak navijača HNK Rijeka brodom u splitsku luku, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Kako bi se spriječili eventualni sukobi navijačkih skupina Torcide i Armade, oko stadiona te na prilazima gradu bit će policajci iz nekoliko policijskih postaja.

Na splitskoj Rivi organizirana je fan zona i od jutra pristiže mnoštvo navijača iz Hrvatske i inozemstva. Pogledajte djelić atmofere!

Galerija
Uoči finala Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Uoči finala Kupa , Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLUoči finala Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLUoči final Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLUoči finala Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLUoči finala Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLUoči finala Kupa, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLNavijači Hajduka na splitskoj Rivi, Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Iz Splita se uoči finala za Dnevnik u podne javila Mirta Šurjak

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!