Tomašević o Skupštini Dinama: Ekipa "bankomata" izgubila je većinu

14.03.2023.

13:41

Autor: I.L./HRT

Tomislav Tomašević

Tomislav Tomašević

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na konferenciji za novinare održanoj na Sljemenu komentirao je nedavnu Skupštinu nogometnog kluba Dinamo. Istaknuo je da se na njoj pokazalo kako njezini članovi i navijači žele promjenu u rukovođenju kluba. 

- Naravno da sam pratio, uzbudljivije nego neku utakmicu Dinama. Ono što je dobro, pokazalo se da većina članova Skupštine i većina navijača, a i članova Dinama apsolutno želi da se drugačije upravlja Dinamom. Želi da se upravlja transparentno, po Zakonu i demokratično i to je ono što se jasno vidjeli na toj Skupštini. Da je, hajdemo ih nazvati ekipa "bankomata", momčad "bankomata" izgubila većinu na toj skupštini. To je korak naprijed prema tome ne samo da Dinamo bude klub kojim se upravlja transparentno i demokratično već i put naprijed prema izgradnji stadiona kakav Zagreba i Dinamo zaslužuju, rekao je Tomašević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!