"Rat" Mamića i Boysa za prikupljanje članova uoči ključne skupštine

01.03.2023.

12:08

Autor: A.M./HRT

Navijači Dinama

Navijači Dinama

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

U "ratu za Dinamo" tjedan dana uoči ključne klupske skupštine i Zdravko Mamić i Bad Blue Boysi nastoje prikupiti što više članova kako bi dobili što više mjesta na skupštini.

Nakon što je prvo u akciju skupljanja odanih članova krenuo Zdravko Mamić, uzvratili su navijači hrvatskog prvaka.


Priopćenje BBB-a prenosimo u cijelosti:


Želimo sve navijače i simpatizere Dinama pozvati na potpunu mobilizaciju.


U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana "sponzorirana učlanjenja", koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa.


Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati dinamovcima.

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.


Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati. Također, učlanjenje ili produženje članstva biti će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.


Vremena je malo, ali biti će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt.


Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije, pišu u priopćenju Bad Blue Boysi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!