Velik udarac "Mamićevoj" frakciji u Dinamu, odbijen prigovor skupštinara

24.02.2023.

21:20

Autor: A.M./HRT

Predsjednik Dinama Mirko Barišić

Predsjednik Dinama Mirko Barišić

Foto: HTV / HRT

Novi udarac primila je "Mamićeva" frakcija u internom sukobu koji se rasplamsao u hrvatskom prvaku Dinamu.

Gradski ured za opću upravu i imovinski-pravne poslove Grada Zagreba odbio je prigovor petorice članova klupske skupštine koji nisu imali pravo glasa na sjednici održanoj 12. prosinca. To znači da neće imati pravo glasa ni na skupštini koja će biti održana 9. ožujka.


Na tom zasjedanju birat će se skupštinari, ali i članovi Nadzornog te Izvršnog odbora kluba.


Na službenoj klupskoj stranici objavljeno je kratko priopćenje:

- Građanski nogometni klub Dinamo zaprimio je rješenje Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove koji je utvrdio da se odbija prigovor Damira Žigrovića, Mate Tokića, Marija Primorca, Hrvoja Kneza i Marija Pašalića, izjavljen protiv Zapisnika o provedenom nadzoru ovog Gradskog ureda.


Nesporno je utvrđeno da je postupanje službenika ovog Gradskog ureda u postupku provođenja nadzora nad prijavom podataka u registar udruga provedeno zakonito te je u skladu sa člankom 122. stavak 3. Zakona o općem upravnom postupku riješeno kao u izreci rješenja, piše na stranici GNK Dinama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!