Joško Jeličić prognozirao prolazak skupina: Danska prije Francuske i Španjolska prije Njemačke?

20.11.2022.

21:47

Autor: HRT

Joško Jeličić

Joško Jeličić

Foto: HTV / HRT

Bivši hrvatski reprezentativac i stručni komentator Joško Jeličić, prije Svjetskog prvenstva u Kataru prognozirao je koja reprezentacija prolazi skupinu.

Jeličić smatra da će skupinu A sigurno proći Nizozemska koja će iza sebe ostaviti Katar, Ekvador i Senegal. Za grupu B kaže - dalje prolazi Engleska! 


Ona u skupini igra s Iranom, Sjedinjenim Američkim Državama i Walesom.


Jeličić smatra da je favorit skupine C u kojoj su Argentina, Saudijska Arabija, Meksiko i Poljska, definitivno Argentina. 

 

Grupu D, po njemu, prolazi Danska čiji su protivnici u skupini reprezentacije Francuske, Australije i Tunisa.


U grupi E prednost daje Španjolskoj čiji su protivnici Kostarika, Njemačka i Japan. Za skupinu F je bio siguran - Hrvatska prolazi skupinu, a ne Belgija, Kanada i Maroko.


Joško smatra da će grupu G proći Brazil, a iza njihovih leđa ostaju Srbija, Švicarska i Kamerun. I za kraj, u grupi H favorit mu je Portugal.

Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru je službeno počelo ovu nedjelju. Utakmicu su službeno otvorili domaćin Katar i Ekvador. Sve utakmice pratite na HRT2 i HRTi te na svim društvenim mrežama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!