17:49 / 30.06.2021.

Autor: HRT

Rebić objavio pa izbrisao: Nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju

Ante Rebić

Ante Rebić

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić na službenom Instagram profilu osvrnuo se na nastup Hrvatske na Euru. Objavio je kratke poruke uz videozapis trenutka kad mijenja kopačke protiv Španjolske. 

Zanimljivo, ubrzo nakon, Rebić je izbrisao objavu te ostavio samo one u kojima zahvaljuje navijačima na podršci. Nakon toga, hrvatski reprezentativac je deaktivirao i profil.

- Nakon svega, nije ni bitno ko je "krivac", činjenica je da smo zadnje 2-3 godine ... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), napravimo (puno) više na ovom prvenstvu..., poručio je, između ostalog, Rebić. Uz to, prozvao je i "TV stručnjake".

Rebićeve poruke

Rebićeve poruke

Foto: Screenshot / Instagram

Hrvatski reprezentativac našao se pod udarom brojnih kritika zbog predstava na Euru, a sve je kulminiralo sa situacijom iz utakmice protiv Španjolske kada je za vrijeme gola hrvatskih protivnika mijenjao kopačke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!