Perišić: Ako svi ne damo više idemo doma nakon prve faze

18.06.2021.

20:00

Autor: A.M./HRT

Ivan Perišić

Ivan Perišić

Foto: EUROPEO / HRT

Hrvatska je u drugom kolu skupine D Eura odigrala 1:1 s Češkom. U prvih 45 minuta vidjeli smo nastavak već neko vrijeme beskrvnih Vatrenih, no drugo poluvrijeme donijelo je tračak žara i nade za nastavak turnira, na kojemu Dalićeve izabranike čeka dvoboj sa Škotskom, u kojem će se odlučivati o prolazu skupine.

- Moram biti iskren, danas je bilo loše. Moramo puno bolje, od Livakovića do zadnjeg igrača, svi moramo dati više, imamo još jednu utakmicu i moramo pobijediti. Ušli smo slabo u utakmicu, opet primili gol iz prekida, poslije smo nešto odigrali, ali nije to to. Svi moramo puno bolje, svi moraju dati 20 posto više, inače ćemo ići doma nakon prve faze, rekao je Ivan Perišić.


Najavio je potom ključnu utakmicu sa Škotskom:


- Bit će teško, nismo još nikoga pobijedili, uz njihovu publiku bit će teško, ali m ito možemo. Imamo četiri dana da se odmorimo i propričamo i da se odmorimo, dodao je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!