08:14 / 20.06.2021.

Autor: K.L./EUROPEO/HRT

Prosinečki: Bih li prihvatio poziv HNS-a i Hrvatske? A tko ne bi!

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki

Foto: Europeo / HTV

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki, stručni komentator HRT-a u emisiji Europeo, dobio je pitanje o tome da li bi pristao biti izbornik u slučaju da Zlatko Dalić napusti klupu Vatrenih.

- Uh, ne bi sad ja o tome. Znam samo sigurno da nam je najvažnije da smo svi uz Hrvatsku, da u utorak prođe dalje. Što će biti u budućnosti to se nikad ne zna. Dal' bih prihvatio? A tko ne bi prihvatio Nogometni savez i Hrvatsku, rekao je Prosinečki.

Prije nekoliko dana "Veliki Žuti" naglasio je da se Hrvatska možda prerano odrekla Ivana Rakitića koji je otišao u reprezentativnu mirovinu.

- Raketa? Već smo pričali da smo ga prerano pustili. Ja sam prvi put i rekao, da smo ga nekako prebrzo odbacili. Rekao je "ne" i mi smo rekli "Ajde dobro, odlazi." Nije da molim i da trebamo moliti tko hoće igrati za Hrvatsku, ali mislim da bi nam sigurno dobro došao, dodao je sinoć Prosinečki.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!