10:28 / 28.06.2021.

Autor: A.M./HTV4/HRT

Navijači se vraćaju Vatrenima: Mislim da ćemo čak pobijediti!

Navijači na zagrebačkom aerodromu

Navijači na zagrebačkom aerodromu

Foto: HTV4 / HRT

Dvoboj Hrvatske i Španjolske na Parken stadionu u Kopenhagenu u osmini finala Eura bit će spektakularan, nadamo se dijelom i zbog sjajne igre Vatrenih, a sigurno velikim dijelom jer će se na tribine vratiti hrvatski navijači, koji zbog restriktivnih mjera britanskih vlasti oko Covida nisu mogli u značajnijem broju prisustvovati utakmicama u skupini koje smo igrali u Londonu i Glasgowu.

- Atmosfera će biti znatno sklonija njihovim rivalima, očekuje se oko 4.000 hrvatskih navijača na tribinama, dok će španjolska reprezentacija imati znatno manju podršku, piše katalonski sportski list Mundo Deportivo, naglašavajući da među Španjolcima jednostavno nema toliko interesa za u doba Covida ipak riskantno putovanje u Kopenhagen kao što ima među hrvatskim navijačima.

- Organizacija je prilično jednostavna jer se može ipak doći do destinacije, za razliku od prve tri utakmcie, gdje je hrvatska reprezntacija bila bez hrvatskih navijača, gdje je jasno iskomunicirano koliko nedostaju hrvatski navijači. Znači prvi put da možemo, iako je egzotična destinacija bit će oko 80000 hrvatskih navijača. To je jedna ljubav koja ne može proći, apsolutno pratimo Hrvatsku na svakoj utakmici na koju možemo doći, rekao je Tomislav Mileis iz Kluba navijača Mi Hrvati.


- Jako sam zadovoljan zato što prvi put idem u Dansku, ali idem s djedom, a tamo je i tata. Mislim da ćemo čak pobijediti, ali bit će teško. Mislim da će biti 2:1 ili 1:0, rekao je mali Gabrijel.


Pogledajte druge izjave naših navijača.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!