Rakitić poručio Đokoviću: Idemo odmah po prvu kantu!

05.01.2022.

08:25

Autor: K.L./HRT

Novak Đoković

Novak Đoković

Foto: Asanka Brendon Ratnayake / REUTERS

Zbog strogih pandemijskih pravila u Australiji, dugo se nagađalo hoće li Đoković igrati na prvom Grand Slam turniru ove godine. On je sam razriješio tu dvojbu objavama na društvenim mrežama.

- Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam živjeti i disati tenis sljedećih nekoliko tjedana, koliko traju natjecanja, objavio je na društvenim mrežama.

Đoković je sve vrijeme bio tajnovit u vezi s mogućim nastupom jer ga Australci uvjetuju cijepljenjem, a on nije htio otkriti je li se cijepio odnosno hoće li to učiniti. Sada je deveterostruki osvajač ovog turnira naveo da je dobio medicinsko izuzeće i borit će se za rekordnu 21. prvu Grand Slam titulu u karijeri.

Među onima koji su reagirali na objavu Đokovića bio je i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić.

Živio legendo, sve najbolje u 2022. i idemo odmah po prvu kantu! Sretno majstore, poručio je Rakitić.

Rakitić poslao poruku Đokoviću

Rakitić poslao poruku Đokoviću

Foto: Novak Đoković / Instagram

- Ne znam što bih vam pametno rekao o toj situaciji. Nekako mi se čini da ja ne bih dobio izuzeće da nisam cijepljen... Ali svaka čast njemu što je to uspio, rekao je britanski tenisač Jamie Murray.

Australac Alex De Minaur rekao je da odobrenje vrlo zanimljivo i nije više želio komentirati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!