Čilić o uspjesima Zrinke Ljutić: Preponosni smo na nju

21.02.2023.

09:01

Autor: HRT/Sport

Marin Čilić

Marin Čilić

Foto: HTV / HRT

Marin Čilić godinama osvaja najveće teniske trofeje, no srca mnogih ipak je potpuno osvojio kada je odlučio osnovati zakladu koja već pet godina stipendira mlade i talentirane glazbenike i sportaše, od kojih su neki već stasali te se afirmirali na najvećim glazbenim i sportskim pozornicama. 

Jedna od prvih stipendistica zaklade koja je ostvarila iskorak na velikim svjetskim natjecanjima je Zrinka Ljutić. U obitelji Čilić prate se sve njezine utrke, a s posebnim emocijama doživjeli su i prvo postolje u karijeri u Svjetskom kupu.


- Preponosni smo na nju jer dolazi iz prekrasne obitelji, sportske obitelji. Od malih nogu usmjerena je bila u sport. Čitao sam čak ponovno nedavno njena motivacijska pisma, već se i tada prije nekoliko godina vidjelo koliko je unutra, koliko razmišlja o svemu, koliko je napredna, ne samo u sportu nego i drugim stvarima i samo je bilo pitanje kad će se to pokazati na sportskom terenu. Želimo joj što bolju karijeru i što manju ozljedu i da uvijek teži k svojem vrhuncu i potencijalu, rekao je Čilić za HRT.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!