Popović: Nije bio naš dan; Ljutić: Dala sam sve od sebe

18.02.2023.

15:05

Autor: M.Š./HRT

Leona Popović i Zrinka Ljutić

Leona Popović i Zrinka Ljutić

Foto: Hrvatski skijaški savez / Fotomontaža HRT

Naše skijaške reprezentativke u slalomskoj utrci na Svjetskom prvenstvu u Meribelu nisu oduševile. Leona Popović osvojila je 17. mjesto, a Zrinka Ljutić je zbog pogreške u drugoj vožnji ostala bez plasmana.

Nakon utrke, naravno, razočaranje. 

- Nažalost, danas nisam uspjela pokazati svoje dobre dvije vožnje. Dala sam sve od sebe, no, nažalost, takav je dan. Ni Zrinka nije završila drugu utrku. Izgleda da nije naš dan. No, nema veze, idemo dalje, idemo trenirati i pripremati se za sljedeću utrku u Areu, izjavila je Leona Popović

Zrnika Ljutić, također, očekivala je puno više.

- Dala sam sve od sebe. Možda sam malo prejako krenula. Jednostavno, prvo sam prejako stisnula i počelo me izbacivati. Izbacilo me i nisam stigla do sljedećih vrata. U prvoj vožnji sam išla previše na sigurno, tako da sam probala to nadoknaditi. Nije prošlo, ali nema veze. Ima još utrka. Vidim da moram još puno raditi, puno učiti i bolje da se primim posla.

Svjetsko prvenstvo završava nedjeljnim slalom za skijaše na kojem će nastupiti četvorica hrvatskih reprezentativaca, Filip Zubčić, Samuel Kolega, Istok Rodeš i Matej Vidović.

Start prve vožnje je u 10 sati, a druge u 13.30 sati.

Prijenos je na našem portalu i na HTV2. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!