Čilić: Ostala je velika mrlja za tenis, Australiju i Australian Open

02.02.2022.

21:27

Autor: I.L./HRT

Marin Čilić, Novak Đoković

Marin Čilić, Novak Đoković

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Hrvatski tenisač Marin Čilić je danas uručio 10 stipendija za klasične mlade glazbenike i 10 stipendija za mlade sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu koje dodjeljuje njegova Zaklada.


Bila je to prilika da najbolji hrvatski tenisač prokomentira početak sezone i iznese očekivanja od nje, a osvrnuo se i na još ''vruć'' slučaj deportacije Novaka Đokovića prilikom dolaska u Australiju.


- Mi smo bili dolje dok se, naravno, sve to odvijalo. Iz perspektive moje i, naravno, jako puno drugih igrača jednostavno je fascinantno da se to dogodilo pogotovo nekome kao što je on i koji je bio dugi niz godina u vrhu tenisa, također pomagao jako puno različitih akcija u Australiji. Da se to nije riješilo prije ili bolje. Ovako je cijeli svijet uperio oči u to. Na kraju je ostala jedna velika mrlja za sami tenis, a također i za Australiju i Australian Open. Na kraju je povuklo sve jako negativne komentare. Žalim za tim što se dogodilo i njemu i vidjet ćemo što će, naravno, ostatak sezone donijeti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!