Šoštarić nahvalio svoje izabranice: To mogu samo najveći!

24.04.2022.

20:47

Autor: I.L./HRT

Nenad Šoštarić

Nenad Šoštarić

Foto: Srecko Niketic / PIXSELL

- Hrvatska je na Europskom prvenstvu i to je najbitnije. Kontinuitet takmičenja se nastavlja, rekao je izbornik hrvatskih rukometašica Nenad Šoštarić nakon što je Hrvatska pobijedila Češku 33:30 i osigurala nastup na Euru koje će potkraj godine organizirati Slovenija, Crna Gora i Sjeverna Makedonija.

U sjajnoj atmosferi porečke Žatike, silno oslabljena hrvatska reprezentacija došla je do ključne pobjede u ovom kvalifikacijskom ciklusu.


- Ove cure su pokazale nešto što se zove karakter, pokazale da u nijednom trenutku nisu odustajale. To smo se dogovorili, koji rezultat bio, bio 2:3 za nas, 2:3 za njih. Ove su cure u ovom tjednu pokazale jednu izuzetnu stvar, a to je da znaju igrati kad im je "nož pod grlom". Kad moraš igrati odlučujuće utakmice, kad igraš ja to zovem polufinala i finala, i u toj priči su one znale igrati. To mogu samo najveći.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!