Toni Kukoč u obilasku Spaladium Arene

24.08.2022.

18:07

Autor: I.L./HRT/HVS

Roko, maskota prvenstva, i Toni Kukoč

Roko, maskota prvenstva, i Toni Kukoč

Foto: - / HVS

Tri dana uoči početka 35. Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu, dva specijalno izgrađena bazena unutar Spaladium Arene za ovaj dvotjedni sportski spektakl privlače interes svih zaljubljenika u sport.

Među njima se tako našao i Toni Kukoč, košarkaška legenda koja je u srijedu posjetila splitsku Arenu.


Ne skrivajući oduševljenje Kukoč je istaknuo kako oduvijek prati vaterpolo pa samim time ne može dočekati početak prvenstva kako bi i uživo navijao za Barakude.


- Splićani i svi ostali Hrvati, dođite u Spaladium gledati najbolji vaterpolo u Europi i našu reprezentaciju, istaknuo je Kukoč.

Prvu utakmicu hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija otvorit će 27. kolovoza u 17.30 sati s reprezentacijom Nizozemske, dok će muškarci u bazen uskočiti u ponedjeljak, kada će se održati i svečano otvaranje prvenstva koje će tijekom dva tjedna koliko prvenstvo traje, uz odličan sportski sadržaj, obilovati i bogatim zabavnim programom pored same Arene.

Toni Kukoč u obilasku Spaladium Arene

Toni Kukoč u obilasku Spaladium Arene

Foto: - / HVS

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!