15:15 / 25.03.2020.

Autor: A.M./Željko Kapelari/HRT

Toni Filipi prvi hrvatski sportaš pozitivan na koronavirus

-

-

Foto: - / -

Zadarski boksački teškaš Toni Filipi, koji se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre, prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus.
Zadarski boksački teškaš Toni Filipi (BK Gladijator), koji se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre, prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus.
Filipi se nalazi u samoizolaciji još od povratka iz engleske prijestolnice, znači od 20. ožujka. - Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikakve simptome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam ju. Glava me također boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što Vam savjetuju, rekao je. Više na stranicama Radio Zadra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!