Filipi iz samoizolacije: Nadam se da će što prije završiti ovaj ružan film

Hrvatska boksačka reprezentacija vratila se s prekinutih olimpijskih kvalifikacija u Londonu. U sastavu je bio i Zadranin, Toni Filipi kojeg su iz Radija Zadar uhvatili netom po povratku u Zagreb iz engleske prijestolnice.

- U Londonu je sve normalno funkcioniralo do tog prekida, sve se dogodilo odjednom, brzinski. Čak i kasnije nakon toga mi smo još izvjesno vrijeme šetali po gradu, rekao je Filipi.

- Na svu sreću naš let nije bio otkazan te smo se uspjeli dokopati Zagreba. Zatim smo u Zagrebu morali dati adresu gdje ćemo provesti sljedećih četrnaest dana u samoizolaciji. Meni je tek drugi dan, kući sam, gledam televiziju, održavam formu i nadam se da će ovo sve što prije završiti, ovaj ružni film, kaže hrvatski boksač za Radio Zadar.

Za kraj je dodao još i ovo:

- Moramo svi biti savjesni i pridržavati se uputa koje govore stručnjaci. Kako na sebe trebamo posebni biti solidarni prema našima najstarijima koji su i najugroženiji. Vjerujem da će se ovo stanje uskoro normalizirati i da ćemo nastaviti s našim normalnim životima i dnevnim obvezama. Čuvajte se i slušajte upute Stožera.