11:30 / 30.03.2021.

Autor: K.L./HRT

Ngannou: Hvala Miočiću što je bio sjajan prvak

Stipe Miočić - Francis Ngannou

Stipe Miočić - Francis Ngannou

Foto: Jeff Bottari/Handout Photo via USA TODAY Sports / REUTERS

Novi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Francis Ngannou prvi put se oglasio na društvenim mrežama nakon što je oduzeo pojas Stipi Miočiću. Između ostalog, kamerunski borac, zahvalio se i Miočiću "što je bio sjajan prvak".

- Konačno sam ugrabio pojas i to će potrajati. Ovo ovdje je više od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo. Želim se vam se od srca zahvaliti navijačima, obitelji. Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete pobjeći, napisao je Ngannou pa poslao poruku i američkom borcu hrvatskih korijena.

- Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti oktogon. Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na svom napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu, zaključio je Ngannou.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!