Kostelić objavio: Pogledajte kako je Zrinka nasmijala Shiffrin

31.01.2023.

10:54

Autor: HRT

Instagram: Kostelić se našalio na račun naše Zrinke

Instagram: Kostelić se našalio na račun naše Zrinke

Foto: Instagram / Screenshot: Ivica Kostelic

Najuspješniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić objavio je video na svom Instagramu, a uskoro je njegova objava postala viralna. Kostelić se našalio na račun naše mlade skijašice Zrinke Ljutić, koja je ove nedjelje Hrvatskoj donijela prvo postolje u ženskom skijanju nakon više od 15 godina. 

U objavljenom videu može se vidjeti kako naša Zrinka ima problema s tradicionalnim prskanjem šampanjcem nakon službene ceremonije u Špindleruvu Mlynu u Češkoj. 


Našoj Zrinki nije baš pošlo za rukom otvaranje i polijevanje svojih kolegica na postolju, pa joj je tako pobjednica Njemica Lena Duerr morala pomoći, ali ni to nije bilo od prevelike koristi pa su Lena i Mikaela Shiffrin ostale suhe.


- Kad se slalomska vještina ne podudara s vještinom prskanja šampanjcem. Izgleda da ćemo morati poraditi na ovome, napisao je Ivica.

Brzo se našem Kosteliću u komentare javila i najbolja skijašica svih vremena Shiffrin te se također našalila na Zrinkin račun uz znakovitu poruku. 


- Ovo je zlato! Prvo polijevanje šampanjcem, a bit će ih još puno. 


Podsjetimo Zrinka je Hrvatskoj nakon više 15 godina donijela prvo postolje u ženskom skijanju, osvojila je odlično treće mjesto, a nadamo se kako će imati još mnogo prilika da savlada vještinu otvaranja i polijevanja šampanjcem. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!