Prodano preko 800.000 ulaznica za Svjetsko prvenstvo

30.03.2022.

16:47

Autor: K.L./Hina

Stadion 974 u Dohi

Stadion 974 u Dohi

Foto: Hamad I Mohammed / REUTERS

Tijekom prve faze prodaje ulaznica za SP u Kataru prodano ih je  804.186, a najviše su ih kupovali navijači koji žive u Kataru, SAD-u, Engleskoj, Meksiku i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, objavila je u srijedu FIFA na svojim službenim stranicama.

Najviše je prodano ulaznica za pojedinačne utakmice, a posebno ulaznice za prvu i finalnu utakmice, ali su navijači također kupovali i pakete ulaznica za pojedine reprezentacije kao i pakete ulaznica za četiri stadiona.

Navijači koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice u prvoj fazi prodaje imat će još jednu priliku prijaviti se u sljedećoj prodajnoj fazi koja počinje 5. travnja u 11.00 sati po srednjeuropskom vremenu, nakon ždrijeba.

Ždrijeb za SP u Kataru, nakon kojeg će navijači moći vidjeti gdje i kada će koja reprezentacija igrati, na rasporedu je u petak s početkom u 18.00 sati. Svjetsko prvenstvo u Kataru održava se od 21. studenog do 18. prosinca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!