Mihaljević razočaran: Prelabavo sam ušao u kvalifikacije

03.08.2021.

16:49

Autor: B.S.LJ./HRT

Filip Mihaljević

Filip Mihaljević

Foto: HTV / HRT

- Baš sam razočaran, rekao je  Filip Mihaljević za HRT nakon nastupa u kvalifikacijama Olimpijskih igara u Tokiju u kojima je s hicem od 20.67 metara zauzeo 15. mjesto i nije izborio nastup u finalu u četvrtak.

#Tokyo2020

#Tokyo2020

Foto: Tokyo 2020 / HRT

- Cijelu godinu radim jedno, idem na taj sigurni prvi hitac, prvi opušteni hitac. Danas dođem tu i to poništim sve! Možda je baš taj jedan hitac falio da uđem u finale. Ovo su daljine koje ja imam, koje sam pokazivao cijelu godinu. Prelabavo sam ušao u ove kvalifikacije. Iskreno, mi smo razmišljali o finalu, o borbi za medalju, a zaboravili smo ovaj prvi dio koji zna biti gadan, pokazao se danas jako gadan, rekao je Mihaljević koji je prije dva mjeseca u Karlovcu ostvario rezultat od 21.94 metara s kojim zauzima šesto mjesto na svjetskim ljestvicama.

Uvijek, kaže, bude kolateralnih žrtava u svim kvalifikacijama.


- Nažalost, to sam danas bio ja. Razočaran sam, zaključio je.


Komentirao je i izjavu Sandre Perković da će biti puno jača i da ćemo vidjeti onu staru Sandru Perković za tri godine na OI u Parizu.


- Sandra je još starija od mene, ima dva olimpijska zlata, a i dalje tjera dalje. Zašto ne bih ja koji sam mlađi i koji nemam ni jedan posto njenog uspjeha?, rekao je, zaključivši da će mu ovo možda biti samo još veća motivacija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!