18:47 / 25.11.2020.

Autor: I.L./HRT

Šuker: Otišao je najbolji na svijetu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U svoje osobno i u ime HNS-a izrazio je duboku sućut njegovoj obitelji.
U 61. godini života preminuo je Diego Armando Maradona, prema mišljenju mnogih stručnjaka najbolji nogometaš na svijetu svih vremena.

➡️ Preminuo Diego Maradona
➡️ Nogometni svijet zavijen u crno: Diego, ti si vječan!

- Uvijek je teško kada odlaze prijatelji, a za Diega Maradonu mogu reći da je bio moj veliki prijatelj, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

- Otišao je najbolji nogometaš na svijetu, virtuoz koji je s loptom mogao baš sve, rođeni pobjednik, igrač za najveće utakmice i podvige, lider na terenu i van njega. Jedan jedini i neponovljivi El Pibe de Oro. Ponosan sam što smo dijelili svlačionici u našim zajedničkim danima u Sevilli, sada kad u ovim teškim trenucima razmišljam o tim vremenima, kroz glavu mi prolazi kako mi je namještao golove. Bila je velika privilegija igrati s Diegom i zajedno slaviti pobjede, u svoje osobno i u ime Hrvatskog nogometnog saveza izražavam duboku sućut njegovoj obitelji, dodao je Šuker za HNS-ov portal.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!