Otvorena knjiga žalosti povodom smrti Miroslava Ćire Blaževića

09.02.2023.

12:22

Autor: I.L./HRT

Zlatko Dalić se upisuje u knjigu žalosti

Zlatko Dalić se upisuje u knjigu žalosti

Foto: Dnevnik / HRT

U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću.

Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.


- Dragi Ćiro, hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci, te svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati, zauvijek će ostati u povijesti našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana, napisao je između ostalog Kustić.


- Dragi moj šefe! Hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru, napisao je izbornik Dalić.

Knjiga žalosti bit će izložena u informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza u Petrinjskoj 2 u Zagrebu. Upis je omogućen svaki dan, osim nedjelje, od 10 do 18.


Posljednji ispraćaj trenera svih trenera bit će u srijedu u 13 sati u Aleji velikana na Mirogoju, a o točnom terminu komemoracije HNS će izvijestiti tijekom dana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!