Navijači Hajduka u Splitu dočekali osvajače Kupa

25.05.2023.

08:26

Autor: I.Ž.K./HRT

Navijači u Splitu uz bakljadu dočekali pobjednike Kupa

Navijači u Splitu uz bakljadu dočekali pobjednike Kupa

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL

Nakon obrane naslova pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igrače Hajduka u Splitu su dočekali oduševljeni navijači.

U finalu protiv Šibenika odigranom na stadionu Rujevica Hajduk je slavio 2:0 izazvavši erupciju oduševljenja brojnih navijača koji su pohrlili u Rijeku. Kasno iza ponoći momčad Ivana Leke vratila se u Split gdje su je brojni navijači dočekali uz bakljadu i pjesmu.

Galerija
Marko Livaja s trofejem, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Navijači u Splitu uz bakljadu dočekali pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLNavijači uz bakljadu dočekali pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLDoček u Splitu za pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLNavijači Hajduka dočekali pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLChidozie Awaziem s trofejem, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLU Splitu dočekani pobjednici Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLNavijači Hajduka u Splitu dočekali pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLNavijači Hajduka u Splitu dočekali pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELLDoček u Splitu za pobjednike Kupa, Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduku je ovo osmi trofej pobjednika Hrvatskog kupa u povijesti, dok su Šibenčani i u svom drugom finalu ostali bez naslova. Prvi put u finalu su poraženi u sezoni 2009/10., a i tada je bolji od Šibenika bio Hajduk.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!