L'Equipe: Mbappe bi trebao biti u početnom sastavu

13.06.2022.

13:50

Autor: HRT

Postave Francuska - Hrvatska prema L'Equipeu

Postave Francuska - Hrvatska prema L'Equipeu

Foto: Screenshot / L'Equipe

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Parizu od 20.45 očekuje četvrta utakmica Lige nacija. Susret Francuske i Hrvatske bit će posljednja utakmica napornog niza u kojem su se u 11 dana nagurale četiri utakmice.

Hrvatski nogometni savez (HNS) danas slavi 110 godina svog postojanja i to upravo na dan kada hrvatska nogometna reprezentacija u Ligi nacija igra u Parizu utakmicu protiv Francuske.

Uoči večerašnjeg dvoboja osvanule su ispred stadiona poruke aktivista vezane uz teške uvjete u kojima rade radnici na izgradnji stadiona i infrastrukture za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Francuzi su 'crna mačka' za našu reprezentaciju.

O dosadašnjem učinku naših igrača, večerašnjoj utakmici, koju možete pratiti u prijenosu na Drugom programu Hrvatskog radija, ali i planovima uoči Svjetskoga prvenstva, govorio je tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa.

Hrvatska je nakon tri utakmice treća s četiri boda, koliko ima i Austrija. Danci su vodeći sa šest bodova. 


Nakon večerašnje utakmice Liga nacija nastavlja se 22. rujna. Hrvatska će toga dana igrati protiv Danske, a tri dana poslije završit će natjecanje u skupini protiv Austrije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!