Kustić nominiran za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

06.07.2021.

14:12

Autor: K.L./HRT

Marijan Kustić

Marijan Kustić

Foto: Marko Prpic / PIXSELL

Marijan Kustić, koji trenutačno obnaša funckiju izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, istaknuo je kandidaturu za predsjednika HNS-a.

Nogometni savez Ličko-senjske županije objavio je priopćenje u kojoj navodi da je ovo prva službena nominacija za čelno mjesto HNS-a.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Nogometni savez Ličko-senjske županije je na jučerašnjoj sjednici Skupštine u Gospiću u nazočnosti svih svojih članova aklamacijom podržao kandidaturu svog županjskog predsjednika Marijana Kustića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Skupštini su uz članove Nogometnog saveza Ličko-senjske županije kao gosti nazočili i predsjednici 17 županijskih nogometnih saveza u Hrvatskoj. Ovo je ujedno i prva službena nominacija za čelno mjesto HNS-a.

Marijan Kustić je nakon izbora zahvalio na velikoj podršci svim članovima skupštine, ali i svim predsjednicima županijskih nogometnih saveza koji su svojim dolaskom uveličali predsjedničku kandidaturu aktualnog izvršnog direktora HNS-a i predsjednika Nogometnog saveza Ličko-senjske županije, nagovijestivši time značajnu podršku uoči izborne skupštine HNS-a.

Nakon ove nominacije matičnog županijskog saveza, Kustiću sljedećih dana predstoji prikupljanje podrške još najmanje šest županijskih nogometnih saveza kako bi njegova kandidatura za predsjednika HNS-a postala i službena.

Izborna skupština Hrvatskog nogometnog saveza bit će održana 29. srpnja ove godine u Zagrebu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!