18:01 / 30.04.2019.

Autor: K.L./Hina

Kustić: Razgovarali smo o reformama i promjenama u HNS-u

Marijan Kustić (Robert Anic/PIXSELL)

Marijan Kustić (Robert Anic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i HNK Hajduk razgovarali su o odigravanju kvalifikacijske nogometna utakmice za Europsko prvenstvo Hrvatska-Mađarska na Poljudu.
Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i HNK Hajduk razgovarali su o odigravanju kvalifikacijske nogometna utakmice za Europsko prvenstvo Hrvatska-Mađarska na Poljudu u listopadu ove godine, doznaje u utorak Hina od izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića.

- Ovaj sastanak je bio iskorak u prevladavanju nesuglasja između Hajduka i HNS-a te smo se složili kako dobrom voljom, dijalogom i razgovorom možemo graditi povjerenje u tim odnosima, rekao je Kustić za Hinu, dodavši kako će se ovakvi i slični sastanci nastaviti održavati i ubuduće.
Po Kustićevim riječima na tom je sastanku također razgovarano i o "reformama i promjenama u HNS-u."
Kustić zahvaljuje izaslanstvu Hajduka i gradonačelniku Splita Andri Krstulović Opari što su došli na taj sastanak koji je održan u ponedjeljak u sjedištu HNS-a u Zagrebu. 
Hajduk je danas na službenoj stranici izvijestio kako je ovaj sastanka održan na Kustićevu inicijativu te mu je, kako je navedeno, "kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić. "
- Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu," priopćili su iz Hajduka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!